Ocaklar'da futbol manzaraları

Ocaklar

Ocaklar'da gençliği spor alanına çekme noktasında somut bir adım yok.

Ocaklar’da, Yerel Belediyenin kapanması ardından sportif beklentiler rafa kalktı. Ocaklar’dan sorumlu meclis üyesi Hasan Yapakçı’nın öncelikle stada ulaşan yoldan başlayıp, sahaya yansımayan ışıklandırmadan, sudan, kaloriferlerden, oyun alanı zemin bakımından, Tanoz ve inşaat atık alanına döndüğü için oluşan bentlerin sahanın etrafını Suni Gölet’e çevrilmesi ve dahası.

Saha komiseri hala yok, Sağlık memuru özverili çalışmasını kutluyoruz, Erdek’te karşılaşma olmadığı için Ambulansımız bu hafta görevi başında idi. Emniyet mensupları her koşulda aksatmadıkları görevlerini bu pazar günüde sürdürdüler.

Ve son olarak söylemek gerekirse, Ocaklar’dan sorumlu meclis üyemiz Hasan Yapakçı yukarıda belirtmiş olduğumuz hususlarda kapsamlı bir mesai vererek üstlenmiş olduğu misyonun gereğini yapması, şirin belde spor camiasından takdir ve teşekkür almasına neden olacaktır.



amatör
28.12.2014 23:47:49
Erdek`te bir tek Erdekspor yok, Ocaklar sporda var, yakında Düzlersporda olacak.Sayın Sarı, Erdekspora alacağı 3 futbolcu yerine hem ocaklarspor hemde düzlerspor şampiyon olurlar....

  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı